Fins Ací

L’Aliança en Defensa del Sistema Públic de Serveis Socials manifestem nostra més radical oposició a la proposta de reforma de l’Administració Local que el govern d’Espanya vol aprovar, en Consell de Ministres, divendres que ve dia 19 de juliol.

Aquesta reforma denominada pomposament Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local és en realitat un procés de retallar competències als ajuntaments en matèries tan sensibles com l’Educació, la Sanitat i especialment els serveis Socials.

Així mateix, és un projecte que persegueix una volta al vell i caduc centralisme polític i administratiu, en detriment d’una gestió dels assumptes públics més propera a les i els ciutadans i que únicament poden garantir plenament els ajuntaments.

En la present Concentració iniciarem la Campanya Protesta: “Fins Ací”, marcant una línia taronja en el sòl, com a símbol de la frontera que ja no podran traspassar ni les retallades ni els canvis legislatius i que serà defensada per una Marea Taronja ben potent.

ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA! (NO OBLIDES LA TEUA SAMARRETA TARONJA)

https://www.facebook.com/events/543648129027952/

 

Anuncios
Imagen | Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.