DEBATS OBERTS: “REFORMA LOCAL I DRETS SOCIALS ,2ª part” CONSEQÜÈNCIES LABORALS D’AQUESTA REFORMA.

Dijous 13 de març a les 18:30 hores en Ca Revolta.
CICLE DE DEBATS OBERTS:
“REFORMA LOCAL I DRETS SOCIALS ,2ª part”  

CONSEQÜÈNCIES LABORALS D’AQUESTA REFORMA.

Contarem amb representants de CC.OO, Intersindical, CGT i UGT.

La Reforma Local ha bandejat als Serveis Socials de l’àmbit municipal i amb açò ha posat en una situació de gran incertesa a milers de treballadores i treballadors que han vingut exercint les seues competències en aquest àmbit, ara greument amenaçat…
En el País Valencià aquesta incertesa ve agreujada per una inestabilitat crònica i sistémica conseqüència d’una gestió caòtica d’allò públic i especialment desconsiderada amb el que té a veure amb els drets socials i de ciutadania.

cartel_debat_reforma2_labor

Treballadores socials, psicòlegs, educadors, auxiliars d’ajuda a domicili, monitors/as, personal de suport Tècnic, i personal d’Administració i serveis, i que desenvolupen funcions d’orientació, suport psico-social, convivència, intervenció i inserció social, conserges d’escoles o personal de ajuntament que treballa al poble en centres de salut… podrien veure’s afectats.

La protecció social més bàsica i mínima està en perill i amb açò la continuïtat de prop de 6.530 llocs de treball actuals en la província de València.

Des d’aquest panorama volem analitzar les conseqüències laborals de la reforma , com ens afectarà?, quins seran els escenaris possibles?, podrem continuar treballant des dels Ajuntaments?…

Volem obrir un FORUM per recollir les qüestions que vos preocupen i traslladar-les, als representants dels sindicats que particípem en el debat.

PER A PARTICIPAR, PODEU FER-LO DE VARIES FORMES:

1.Plantejar les preguntes en un comentari de la entrada del blog nostre.

2.Plantejar les preguntes en un comentari en la entrada del facebook .

3.Enviar les preguntes per mail a: info.cts@gmail.com

TENIU TEMPS FINS EL DILLUNS 11 DE MARÇ.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a DEBATS OBERTS: “REFORMA LOCAL I DRETS SOCIALS ,2ª part” CONSEQÜÈNCIES LABORALS D’AQUESTA REFORMA.

 1. Francesc ha dit:

  Hi ha diversos fronts comuns contra la reforma local: ajuntaments i associacions de municipis presenten recursos d’inconstitucionalitat, executius autonòmics en bloc, partits polítics…
  ¿QUAN UN FRONT COMÚ UNITARI SINDICAL CONTRA LA REFORMA LOCAL?

 2. col.lectiutreballsocialcarevolta ha dit:

  Les Diputacions Valencianes estàn preparades per a assumir la gestió dels Serveis Socials, Educació d’Adults, Escoletes infantils, alguns serveis (cuina, conserjeries,…) dels centres de salut o dels col·legis i instituts,…etc.

 3. yovana ha dit:

  Hola, tengo varias dudas con respecto a esta Ley. 1. Me gustaría saber, a nivel general, qué va a pasar con toda una estructura de servicios que los Gabinetes Psicopedagógicos Municipales están prestando actualmente a los ciudadanos en centros escolares y su intervención comunitaria.(somos más de 150 Gabinetes)
  2. A nivel más particular, qué futuro laboral tendrán los psicólogos/as que tienen un contrato de prestación de servicios o laboral indefinido.
  3. Qué ocurrirá con los psicólogos/as que son funcionarios de carrera, escala de la administración especial, ¿Si se suprime el servicio, administrativamente, se suprime la plaza? ¿Hay una reasignación de efectivos? ¿Qué significa reserva de plaza?
  4. ¿Qué pueden hacer los colegios profesionales y sindicatos?
  5. Existen muchos concejales y alcaldes que no llegan a estar de acuerdo con esta ley, ( algunos ha recurrido ante el Constitucional) ¿Existe alguna Plataforma que represente a todos los que nos sentimos afectados?
  6. ¿Qué normas o tratados europeos, que tengan el mismo rango de ley puede ayudarnos a defender nuestro servicio de proximidad desde el municipalismo?
  6. ¿ Qué partidos políticos han manifestado, públicamente, “si gobiernan” anular esta ley?

 4. Xavi ha dit:

  La pèrdua de la competència d’un Ajuntament és raó per acomiadar al personal de serveis socials

 5. col.lectiutreballsocialcarevolta ha dit:

  No tengo claro qué va a pasar con los ayuntamientos de menos de 20.000 habitantes ya que en los de más se reconoce una mínima competencia de información, evaluación y atención. ¿podré seguir trabajando en un ayuntamiento pequeño (5.000 hbtes.) que sí que está saneado económicamente? ¿De qué dependerá? Soy laboral y llevo 18 años trabajando

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s