Anem Anant. De L’Ingrés Mínim Vital, de la Renda Valenciana d’Inclusió i …. d’altres herbes

En l’actualitat ja portem dues setmanes desenvolupant aquest servei i ens veiem bastant desbordats. Alguna cosa que volíem -aconseguir que no hi haguera torns d’espera excessius- no ho podrem complir si no ampliem l’equip d’atenció professional i acompanyament als demandants de l’Ingrés Mínim Vital.

L’exigència d’última hora de la Generalitat perquè els perceptors o els que tenen aprovada la Renda Valenciana d’Inclusió sol·liciten també el IMV ha disparat la demanda d’assessorament, atés que els serveis socials municipals no els gestionen a l’ésser una prestació -i per tant de la seua competència- de la Seguretat Social.

Estem fent tot l’humanament possible per respondre adequadament a les demandes d’ajuda per a emplenar el munt de burocràcia que cal superar.

Malgrat els inconvenients -tot el treball és voluntari- i les limitacions estem contents pel treball realitzat i motivats per al que ens ve damunt.

Qualsevol persona amb habilitat per a manejar-se amb internet i sobretot amb sensibilitat llaura amb les persones i els grups -que estan patint aquesta crisi de manera especialment cruel- pot tirar una mà i participar en l’equip de treball. Au Cacau i seguirem informant.

Aquesta entrada ha esta publicada en Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.